Competitiewedstrijd
4-5-2019, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

Wederom een zesklapper in Biddinghuizen

Na weer een rustperiode van twee weken mocht BAS 2 aantreden tegen ESC. De uitwedstrijd was een waardeloos 5-0 verlies, iets wat BAS 2 dit seizoen wel vaker overkomt...een waardeloze wedstrijd dus was de uitdaging om vandaag weer 1 en ander recht te zetten tegen ESC.

PERIODE

Vooraf in de kleedkamer werd nog maar eens benadrukt dat er nog kansen in de 2e periode liggen voor de Roodwitten maar dan moet er wel een knop om bij de spelers en staf om de resterende 4 wedstrijden alles op alles gezet moet worden. Dat knoopten de spelers aanvankelijk in de oren want ESC was in het begin wel in staat om mee te doen maar BAS speelde vanaf het begin overtuigend en met de wil om te winnen.

Na wat kansjes over en weer was het Jerry die op de voorzet van Gerwin goed anticipeerde en de 1-0 in de touwen schoof. ESC kwam wel direct terug maar achter Jorrit was het de paal die redding bracht.

Organisatie - Organisatie

De rust werd met een 1-0 voorsprong bereikt en in de kleedkamer werd nog even de helikopter landplaats benoemd. Als we iets compacter spelen en met 4 en 6 doorschuiven om zodoende het middenveld in handen te krijgen dan kunnen we de wedstrijd bepalen en winnen.

De 2e helft voetbalde BAS wellicht door de aanwijzingen de schroom van zich af en tracteerde ESC op een 6-0 nederlaag... combinatiespel en adequaat afronden bracht het verschil...

Al met al een prima voetballend BAS 2 deze zaterdag - wat dom dat we dit niet altijd op kunnen brengen - en de 2e periode ligt nog in het verschiet.
Volgende week naar de koploper, eens zien wat BAS 2 daar neer kan zetten...

BAS 2 - ESC 2: 6 - 0

doelpunt 1 - 0  Jerry van Lienden (Gerwin Schaap)