Competitiewedstrijd
22-9-2018, 12:00 uur
De Schelp, Biddinghuizen

Waardeloze verregende zaterdagmiddag

Was het een voorbode voor de wedstrijd>... Donkere wolken verzamelden zich boven Biddinghuizen en donder en bliksem daalden op het veld neder. Hagel en een dikke plensbui zorgen ervoor dat de Roodwitten bijna 10 minuten later met de wedstrijd kon beginnen. De eerste competitiewedstrijd thuis... een mooi moment om te laten zien waar we staan qua organisatie, beleving en toewijding.

Vol goede moed begon BAS 2 haar wedstrijd en het zag er in eerste instantie nog goed uit. Een mooi opgezette aanval vanuit de verdediging en de eerste dikke kans was voor BAS 2 ware het niet dat de keeper van WZC er nog voor zorgde dat de armen van BAS 2 niet de lucht in ging, het zou een mooi begin zijn. Na de eerste kans was het een totaal andere wedstrijd. De Roodwitten lieten nu juist de organisatie zover gaan dat het helemaal uit haar verband liet spelen en de ene na de andere kans voor WZC werd verzilverd. Tussendoor was daar nog die kans op een treffer van BAS maar weer de keeper van WZC verstoorde de eventuele opleving. Met gebogen hoofden verliet BAS 2 het veld om te schuilen in de kleedkamer.

In de kleedkamer was het nog enigszins rustig maar vlak voor de 2e helft donderde het ook daar... Zou dat een ommekeer zijn?
Natuurlijk was een achterstand van 0-5 bijna niet te herstellen maar wie niet probeert...

De 2e helft was wel iets beter maar de overtuiging ontbrak nog steeds en net waar BAS zichzelf wat meer liet gelden was daar vaak ook weer onbegrip en wat persoonlijke fouten qua organisatie.
Al met al een waardeloze middag waarin er uiteindelijk met 0-8 verloren werd. Dat moet dan toch wel stof tot verbetering opleveren want zo kan BAS 2 vanaf dag 1 al in de reparatiemodus terecht komen en dat mag niet als we de voorbereiding en het daar vertoonde spel meenemen, we zouden recht moeten hebben op meer.

Dat zal BAS 2 dan zelf moeten afdwingen want de tegenstanders kennen tot nu toe weinig genade met de mogelijkheden die BAS 2 soms onnodig weggeeft.