Bekerwedstrijd
8-9-2018, 12:15 uur
Sportpark Parkweg, Parkweg 0 Harderwijk

Het kleurenpallet van een schilder

Wederom een bekerwedstrijd tegen een ploeg die een klasse hoger speelt. De roodwitten namen het op tegen de zwartwitten... en als je die kleuren mengt kom je op kleurtjes die Bob Ross gebruikte voor een simpel lijkend maar o zo moeilijk uitvoerbaar schilderij. Werd het een schitterend stilleven of moet de cultuurkenner nog even nadenken wat hij of zij in het schilderwerk ziet. De cultuur van BAS 2 was de afgelopen jaren een 4-4-2 systeem maar die cultuur moet het team verlaten. Dat betekent dat de penselen moeten worden vervangen om hiermee een nieuw schilderij te gaan maken.

Voorbereiding

Afgelopen wedstrijd zakten de middenvelders steeds in om hiermee de tegenstander t ontregelen en dat lukte. Deze wedstrijd in een variant daarop de wedstrijd begonnen in Harderwijk met een 4-2-3-1 variant en dat werd uitstekend uitgevoerd door de roodwitten uit Biddinghuizen. Zoals wel vaker is er dan een individuele fout die een doelpunt van Zwart-Wit inleidde. Na een kleine 20 minuten moet Jorrit voor de eerste keer vissen maar vlak na het doelpunt dan een goede balcirculatie aan BAS kant. Jeroen speelde een strakke bal over de grond naar de aanstormende Jerry en die was niet zelfzuchtig maar legde goed breed op Sven wat de 1-1 betekende. Zwart Wit was zeker sterker, eerlijk is eerlijk maar dan is het toch jammer dat de individuele fouten te veel goals tegen opleveren. Rust stand 4-1 voor Zwart Wit.

Geen man overboord

De 2e helft was eigenlijk een beetje een kopie van de eerste helft. BAS probeerde wel maar kon niet altijd de gewenste druk houden. Een individuele aktie van Thomas bracht de keeper van de tegenstander nog aan het wankelen maar Freddy was er als de kippen bij om BAS haar tweede goal te schenken.
Een derde goal werd nog afgekeurd en na het fluitsignaal stond er een 7-2 op het bord. Jammer? Jazeker want dit BAS twee wil wel graag.

Geen paniek in de kleedkamer want om terug te komen op het kleurenpallet van de schilder... we zijn de ondergrond aan het schuren en de komende weken gaat de grondverf erop. Vanaf 22 September moeten de penselen uitgezocht zijn. Dan beginnen we met een schilderij van het seizoen 2018-2019