Stroe 3 0 - 4 (0 - 2) BAS 2
28-10-2017, 15:00 uur
De Bosrand, Tolnegenweg 36 Stroe

Sterk Bas legt Stroe over de knie

Dat we vandaag als winnaar van het veld zijn gestapt is allemaal te danken aan een sterk teamoptreden.
Vooraf is er het 1 en ander afgesproken over druk zetten. En dit werd met volle overgave gedaan.
Al na 2 minuten mogen we de 1e kans van de wedstrijd noteren, Jerry die goed doorkwam over rechts gaf de bal voor aan Gerwin, die de bal uitstekend aannam maar helaas niet doeltreffend afrondde.
Een paar minuten later word een diepe bal op Jerry vakkundig over de keeper gespeeld en zo staat het al snel 0-1.
Stroe die eigenlijk alleen maar de lange bal hanteerde naar de grote links buiten kon er geen echte kansen tegenover zetten.
In de 20 minuut verstuurde Remon een mooie steekpass in de richting van Freddy, die hierdoor 1 op 1 kwam met de keeper en hier koelbloedig afrondde. 0-2. Er werd goed voetbal op de mat gelegd en gestreden voor elke meter.
In de resterende 1e helft werd er niet meer gescoord. Al had Jeffrey nog de 0-3 op de schoen maar deze ging helaas naast.
In de rust afgesproken dat we niet mee moesten gaan met Stroe en zeker niet tegen de scheids ingaan.
Begin van de 2e helft werd meteen duidelijk dat Stroe ons onder druk wou zetten en snel de aansluitingstreffer te maken.
Dit gebeurde niet en na 7 minuten te hebben gespeeld dacht Freddy zijn 2e te maken maar dit schot werd geblokt en kwam zo voor de voeten van Niels die vandaag als gelegenheids linksmid ook zijn doelpunt mee pakte. 0-3 en Bas 2 zat op rozen.
Na een rommelig verlopen 2e helft met af en toe fantastische combinaties Remon-Luc-Marco die de kunst van het combineren even demonstreerde.
Na 84 minuten had Joran een mooie voorzet vanaf links op de vrijstaande Jeroen bij de 2e paal die zo de eindstand binnenknikte 0-4.
Na de wedstrijd kregen we terecht complimenten van de tegenstander dat we verdiend hadden gewonnen.
Vandaag hebben we een goede wedstrijd afgesloten met winst en kunnen we vol vertrouwen naar volgende week toe.
Dan wacht Elspeet 3 op sportpark de schelp. Deze wedstrijd begint om 12 uur. Komt allen

Cor van Woerkom

Jeroen Tolhoek

Niels Mangnus

Freddy Doppenberg

Jerry van Lienden

STROE 3 - BAS 2: 0 - 4 (0 - 2)

8' doelpunt 0 - 1  Jerry van Lienden (Jeffrey Overeem)
20' doelpunt 0 - 2  Freddy Doppenberg (Remon Claassen)

52' doelpunt 0 - 3  Niels Mangnus (Freddy Doppenberg)
84' doelpunt 0 - 4  Jeroen Tolhoek (Joran Petersen)