Na een seizoen waarbij BAS 2 op de 5 plek is geëindigd in de competitie,
mochten de heren weer beginnen aan een nieuwe seizoen.
Het elftal is aangevuld met een paar nieuwe spelers, die zijn overgekomen uit de A-selectie en een paar nieuwe leden.
Het eerste duel mocht meteen thuis plaats vinden.
Een bekerwedstrijd tegen DSV'61 3.
De wedstrijd selectie was ruim voorzien van spelers, omdat er 4 spelers van BAS 1 ingepast moesten worden.
Met dit elftal ging BAS 2 het veld in.
Of het de zenuwen waren of nog niet wakker, maar nog voordat het publiek er klaar voor was werd er door DSV gescoord. 0-1.
BAS 2 was gewaarschuwd.
De spelers pakte dit goed op en al snel kwam DSV onder druk te staan.
Dat resulteerde in de 6e min in een doelpunt voor BAS. Freddy scoorde na een assist van Robin. 1-1.
DSV wilde direct wat terug doen en kwam doormiddel van een vrije trap in de buurt maar Jorrit pakte netjes de bal.
BAS kon hierna snel omschakelen en in de 8e min kwam Thomas al snel voor de keeper en scoorde de 2-1.
Zo ging het spel op en neer en werd er door DSV en BAS op het doel geschoten. Geen van de schoten verdween in de touwen.
In de 22e min was er weer een kans voor DSV, maar werd weer gestopt door Jorrit.
En snel werd er weer omgeschakeld door BAS, maar tijdens deze aanval kreeg Remon een elleboog(arm) in zijn gezicht waardoor hij in de 26e min gewisseld moest worden door Luc de Ridder.
Na de wissel pakte BAS de draad weer op ging opzoek naar een doelpunt. Een schot van Sven in de 28e min wordt net naast getikt door een DSV speler.
in de 30e min weer een kans voor BAS. Uit een vrije trap van Cor tikt Robin bij de 2e paal de bal net naast.
In de 38e min was het weer DSV die bij Jorrit voor het doel opdook.
Jorrit had weer de bal.
In de 42e min ging het echter helemaal mis.
Door een mis communicatie tussen Jorrit en Rudo kon een speler van DSV de bal voor Jorrit weg koppen zo het doel in. 2-2.
Met deze stand gingen beide ploegen naar de kleedkamer.

In de rust heeft Arjan 2 wissels doorgevoerd: Edwin voor Rudo en Juan Fidom voor Thomas.
Na 10 min spelen in de 2e helft kwam BAS los.
In de 55e min redt de keeper van DSV nog , maar in de 56e is het raak. Freddy kan scoren na een verkeerde bal van DSV. 3-2.
In de 60e min was er nog een vrije trap van DSV wat niks opleverde.
In de 61e min komt Jeroen( die al ongeduldig op de bank zat) het veld in voor Jeffrey.
In de 62e min een kans van Freddy. Net naast.
24 min voor het einde wordt er door Arjan nogmaals gewisseld. Gerwin komt voor Robin.
De aanval kan nu echt ingezet worden. Eerst nog een kans voor Jeroen na een voorzet van Juan.
In de 70e min krijgt Gerwin net buiten het stafschopgebied de bal , pingelt er wat mee en scoort de 4-2.
DSV komt nog 1 keer terug, na een twijfel moment van Jorrit kunnen zij nog scoren. 4-3.
Direct daarna begint BAS opnieuw met aanvallen.
Patrick schiet net over het doel.
Na de 80e min gaat het echt los.
Alleen maar richting het doel van DSV, wat resulteerde in de 1e goal van Jeroen. Het wint maar net van een DSV speler. 5-3.
Na een voorzet in de 81e min van Patrick en een assist van Freddy scoort Jeroen weer. 6-3.
In de 83e min scoort Jeroen weer na een voorzet van Gerwin. 7-3
In de 87e min krijgt Gerwin zelf nog een kans voor een leeg doel, maar schiet net naast de paal.
In de 89e min is het weer Jeroen die scoort, na een snelle aanval van Patrick. Vrij voor het doel. 8-3.
In de 90e min schiet Freddy nog en keer net naast.
Ze zijn opzoek naar 10 doelpunten.
In de laatste min. voor het einde is het Gerwin die de eindstand op 9-3 zet na een assist van Jeroen.
Zo eindigde deze eerste officiële wedstrijd voor BAS 2 in een ruime overwinning. 9-3.

BAS 2 - DSV '61 3: 9 - 3 (2 - 2)

1' doelpunt 0 - 1
6' doelpunt 1 - 1  Freddy Doppenberg (Robin Vos)
8' doelpunt 2 - 1  Thomas de Gier (-)
42' doelpunt 2 - 2

56' doelpunt 3 - 2  Freddy Doppenberg (-)
70' doelpunt 4 - 2  Gerwin Schaap (-)
73' doelpunt 4 - 3
80' doelpunt 5 - 3  Jeroen Tolhoek (-)
81' doelpunt 6 - 3  Jeroen Tolhoek (Freddy Doppenberg)
83' doelpunt 7 - 3  Jeroen Tolhoek (Gerwin Schaap)
89' doelpunt 8 - 3  Jeroen Tolhoek (Patrick Timmerman)
94' doelpunt 9 - 3  Gerwin Schaap (Jeroen Tolhoek)